Paxton komt met toegang via kentekenherkenning

Paxton biedt nu in combinatie met de nieuwe Hikvision ANPR-camera een gebruiksvriendelijk systeem voor toegangscontrole op basis van geautoriseerde kentekens. De camera is eenvoudig te integreren met de Paxton Net2 toegangscontrolesystemen, omdat zij een Wiegand 26 bits-uitgang heeft.

De Hikvision ANPR-camera is ontwikkeld om in uiteenlopende situaties te fungeren als kentekenlezer. De camera is bovendien voorzien van speciale firmware met een Paxton-algoritme dat de kentekenplaatinformatie omzet in een Wiegand-datastring, die rechtstreeks door de Paxton Net2 plus-controller gelezen kan worden. Dit zorgt ervoor dat de camera makkelijk is toe te voegen aan bestaande toegangscontrolesystemen, die gebruik maken van een Net2 plus-deurcontroller.

Doordat de systeembeheerder het kenteken één op één kan toevoegen aan een gebruiker in de Net2 software is dit een van de eenvoudigste kentekentoegangscontrole-oplossingen op de markt, aldus Paxton. Ook het creëren van rapporten om te zien welk voertuig wanneer is binnengekomen en weer is vertrokken is door gebruik te maken van de Net2 software zeer eenvoudig.

Geef een reactie