Hikvision introduceert eerste ‘Deep Learning’ NVR

De DeepinMind Netwerk Video Recorder (NVR) van Hikvision is de eerste ‘embedded NVR’ met ‘Deep Learning’ functionaliteiten. De intelligente NVR ‘leert’ effectief mensen te identificeren die zijn vastgelegd door aangesloten bewakingscamera’s.

De NVR voorkomt ook onterechte alarmen die voorheen zouden zijn ontstaan door bewegende voorwerpen die geen veiligheidsrisico vormen. De nieuwe 32-kanaals iDS-9632NXI-I8/16S NVR is de eerste recorder uit de nieuwe DeepinMind productreeks van Hikvision.

Hikvision ontwikkelt het ‘Deep Learning’-concept in hoog tempo voor toepassing in beveiligingssystemen. Dit gaat onder meer gepaard met de introductie van volledig nieuwe producten, die het vermogen hebben om te kunnen leren, onthouden en onderscheid te maken vergelijkbaar met het menselijk brein. De DeepinMind serie NVR’s beschikken over geavanceerde algoritmes voor het zeer nauwkeurig en betrouwbaar blijven uitvoeren van Video Content Analytics (VCA). De presentatie van de innovatieve iDS-9632NXI-I8/16S NVR is een nieuwe volgende stap in het concept dat het afhandelen van alarmen aanzienlijk zal verbeteren.

Geef een reactie